De-ale inceputului de saptamana!

Uffff! Greu e cu ziua de luni. Nu am inceput bine. Nu am dus copilul la scoala pentru ca tuseste. E cu panica. Daca o fi gripa! Suntem vaccinati, dar tot traim cu amenintarea cumplitului virus asupra noastra. Mamele stiu despre ce vorbesc!

Am lovit masina. A nu stiu cata oara. Si chiar sunt un sofer bun. Incadrat si adaptat perfect in peisajul rutier al locului. Sa va explic: ‘’Pe bune! Chiar tu! In fata mea! Astazi!!!!! Cine ti-a dat oare permisul?’’. Not!  Asta este varianta soft.  Eu folosesc alta categorie de limbaj. Categoria grea. Conglomerate de cuvinte care mi-ar face mama sa roseasca si sa se intrebe unde a gresit. Insa va scutesc. Sunt o delicata. Exceptie face sofatul.

Masina am lovit-o din vina mea. Eram nervoasa! Sunt frustrata ca trebuie sa invat tabla inmultirii a doua oara. Si e grea ca naiba! Si stiti ce ma doare cel mai tare? O voi invata si a treia oara. Stiu ca va veni si acea vreme. Astfel, inciudata si impotmolita la 9 ori 9, am dat cu spatele si am lovit o masina parcata.

 ‘’81, Maria!!!!! Ce e asa greu?’’

Nu am fugit de la locul tamponarii. Doamne fereste! Sunt prea provinciala sa dispar in ceata. Nu!!!!! Am cautat cam jumatate de ora un pix si o foaie in fata unei librarii inchise la ora 10 dimineata (draci din nou!!!!), sa ii pun pagubitului in parbriz datele mele si primele 20 de scuze pentru nenorocirea de care nu are inca habar. Cred ca ii voi strica ziua la un anumit moment. Chiar imi pare rau.

De un lucru sunt sigura. Agitatia mea din aceasta dimineata de luni nu are nicio legatura cu anxietatea. Si nici nu imi da tarcoale vreun atac de panica. Este doar ingrijorare. Imi astept copila mica sa ajunga acasa. Sunt agitata, chiar daca o stiu pe maini bune. Ma voi linisti doar cand o voi strange pe Ilinca in brate.

Mamele stiu despre ce vorbesc!

Publicat de cameliabente

Multe semne de intrebare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: