Are cineva o carte de imprumut?

Va povesteam ieri cat de organizata sunt in ceea ce priveste pregatirile pentru vacanta. Hmmm! Cred ca m-am inselat. Si cred ca v-am mintit! Fara intentie, va asigur!

La 4 dimineata, plecam spre aeroport. Zborul la 6. Coada la ghiseu, coada la security, imbarcat, asezat pe locul nostru. In acel moment, realizez ca mi-am uitat cartea acasa, pe noptiera. Un fel de ‘’Kevin!!!!!!!!’’. Poate sa fie o mica drama pentru cei extrem-spre-obsesiv de organizati. Poate sa fie semn rau pentru cei superstitiosi. Pentru mine a fost o experienta de autocunoastere. La propriu!

In loc de nervi, frustrari si alte manifestari prevestitoare de rau, am devenit brusc foarte atenta la ce se intampla in corpul meu. Mi-am ascultat bataile inimii. Linistite. Mi-am auzit fluxul sangelui prin vene. Normal. Mi-am indreptat atentia cumva spre diafragma. Fara tremur. Si niciun fel de furnicaturi in maini sau picioare. Creierul meu a procesat si gestionat rapid si nezgomotos mica drama de inceput de vacanta si a hotarat sa o ‘’claseze’’ ca nu atata de tragica.

‘’Mi-am uitat cartea!’’, ii spun lui Mihai, sotul meu, dupa ce am realizat ca sunt calma.  

Imi pregatisem o carte perfecta pentru vacanta. Josh Grisham, Ziua Razbunarii. Incepusem sa o citesc deja. Doar patru capitole. Cat sa imi fac o idee despre subiect si scriitura. Vacanta perfecta presupune si o carte perfecta, din punctul meu de vedere.

Va las acum sa va purtati seara cu liniste si va scutesc de introspectiile mele. Sunt convinsa ca si voi, cei atata de rabdatori cu mine, aveti nevoie de vacanta. De maine, promit sa schimb registrul, iar acest blog se va transforma, pentru scurt timp, intr-un jurnal de calatorie. Voi incerca sa va transmit, cat de mult imi vor permite cuvintele si imaginile, frumusetea Dolomitilor.  

Publicat de cameliabente

Multe semne de intrebare

2 gânduri despre „Are cineva o carte de imprumut?

  1. Parcă …., ziceam deci , parcă mă bucur că ți-ai uitat cartea, așa vei scrie ( sigur mai mult ) ! Egoistă ,mă gândesc, doar la bucuria mea de-a mai citi ceva de la tine !
    Abia te aștept!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: