Imi pare bine de cunostinta!

Nu sunt cinci minute de cand am inchis casuta de messenger cu prietena mea Coca. Trebuie sa o cunoasteti pe Coca, este enervant de desteapta si foarte inradacinata in principiile ei. Motiv pentru care nu putine sunt datile cand am vrut sa ii dau cu o tigaie in cap…in bucataria ei…tigaia tot a ei, evident, ca doar nu umblu cu tigaia dupa mine in poseta.

Am intrebat-o ce parere are despre o prietena care se vede bloggerita. A zis “yeeeee…foarte tare ideea…mega curajoasa…asuma-ti sa umbli in curul gol pe strada”. M-a bucurat reactia ei. Sincer, ma asteptam sa fie mai reticenta. Sa imi reaminteasca cat de speriate suntem noi doua de penibil. Sa ma aduca pe calea cea buna. Dar nu! Coca mea imi da aripi sa fac o nefacuta. Ma pune sa promit ca voi fi autentica. Stie ea ca trebuie sa platesc un pret. Stie si de ce…

Cine sunt eu? Nu stiu. Va pot spune cine cred/credeam ca sunt eu. Eu CRED/CREDEAM ca sunt suficienta. Sunt o femeie de 39 de ani, casnica, cu sot, cu copii, cu resposabilitati, haos zilnic, tabla inmultirii, haine la spalat, fugit la sala (ca daca e sa-mi arat fundul pe strada, macar sa intorc niste priviri), otita medie la cea mica, 3 carti musai pe luna, desteapta, de profil balanta, adica si un pic vanitoasa si narcisista. Ce mai! Sunt campioana! Nu a trecut o luna de cand am aflat ca sunt mult mai mult de atat. Sunt campioana si la anxietate si la atacuri de panica. Vorba Cocai: facem lucrurile temeinic, nu ne incurcam cu jumatati de masura.

Astfel ia nastere proiectul meu de a ma dezbraca si a ma plimba in fundul gol pe strada. Nu ma dezbrac cu miscari lente, languroase, feminine si nici nu port Victoria’s secret. De data aceasta nu seduc. Rup hainele de pe mine in mare viteza de parca e urgenta extrema la toaleta. Nici uitatura nu ma ajuta. E privirea limpede dar mincinoasa  a consumatorilor de antidepresive si anxiolitice.

Inchei cu o promisiune. Nu o veti cunoaste pe Coca! Nu cum o cunosc eu! In schimb, ma veti cunoaste pe mine. Imi pare bine de cunostinta!

Publicat de cameliabente

Multe semne de intrebare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: